Nyt se on siis tehty, avattu oma blogi. Elikkäs tarkoitus olisi kertoa omista toilailuista ja purkaa kaikki ajatukset täällä, jos tämän elämän aikana edes jotain sattuisi tapahtumaan. Mistä sitä tietää vaikka kaikki kuoltaisi huomenna ?

Tänään heräsin kännykän pirinään siinä 11.07 aikaan, M.R soitti ja kyseli että, tulisinko kattomaan Super Bowlin finaalia Giants vs. Patriots nauhalta. Suostuin, vaikka en juurikaan lajista hirveästi ymmärrä. Kävin pakollisella aamupaskalla ja suihkussa ja lähdin sotkemaan frendin kämpille. Perillä kaverini tarjosi kaljat juuri ohimenneen koeviikon kunniaksi (siksi vapaaa päivä tänään).

Matsi alkoi räväkästi ja ekan erän jälkeen tilanne oli joku 7-3 Patriotseille. Seuraavissa kahdessa erässsä ei  taphtunut mitään ja meinasin nukahtaa. Viimeinen erä oli loistava joka sisälsi pari upeaa taklausta ja nättiä heittopeliä. Giants voitti. Mahtoi vituttaa niitä toisia, oli voitta kaikki muut matsit paitsi finaalin.

Pelin jälkeen menin himaan syömään ja lähdin T.K :lle. Kun pääsin perille, niin äijä oli kaikkien aikojen parhaan pelin kimpussa, tottakai CS: än. Pelailtiin siinä muutama tuhat rundia ja lähdettiin paikalliselle nuorisotilalle. Aluks siinä pelailtiin bilistä ja nähtiin muut kaverit. Jossain vaiheessa iltaa mentiin röökille (Itse en harrasta) ja saatiin jonkun vanhan linnakundin vihan niskaan ku joku vitun älypää kiskas sitä lumipallolla. Se äijä oli vähintään 2 metrinen ja 200 kilonen, ja oli tulossa paukoo jotain meistä turpaan. Onneksi selvittiin tilanteesta ottamalla jalat alle, vaikka oisinhan mä sen voinu hakata sen jos siltä ois tuntunut. Jälkeen päin kuulin vielä että se oli myös joku prätkäjengiläinen, voi veljet.